LimoTaxi

Service & kwaliteit

Privé vervoer

Misschien heeft u geen zin om zelf te rijden of niet meer daartoe in staat bent, ongeacht of nu alleen reist of met een groep, LimoTaxi staat graag voor u klaar. Met ons gevarieerde wagenpark van voertuigen is er altijd een passend voertuig in de buurt die wij naar u toe sturen.

Directie vervoer

LimoTaxi biedt met een uitstekend wagenpark een betrouwbare service in zakelijk vervoer. In overleg met de klant kunnen wij vervoer op maat leveren. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en service staan hierbij centraal. Onze chauffeurs worden met zorg geselecteerd en opgeleid, en voldoen aan de benodigde eisen die hedendaags worden gesteld in het personenvervoer. Zij zetten zich volledig in om u op een vaardige en veilige manier naar uw plaats van bestemming te brengen. Tevens zijn deze medewerkers voorzien van een CCV-D diploma, er kan van uitgegaan worden dat de chauffeur de volgende competenties, eigenschappen en technieken beheerst.

 •  Toont dat de kijktechniek, het verkeersinzicht, het waarnemings- en anticipatievermogen, de rijtechniek en de stressbestendigheid op een uitstekend niveau zijn.
 • Heeft een zeer goede voertuigbediening en –beheersing.
 • Multitasking.
 • Rijdt met groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Is in staat een offensief tolerante rijstijl toe te passen.
 • Risico vermijdend (rijgedrag).

Tours/Sightseeing

Bij LimoTaxi kunt u een gezellige dag uit voor uzelf, uw vrienden of familie of u een uitje voor uw gasten of zakenrelaties organiseren.

U kunt naar een pretpark, museum of de belangrijkste bezienswaardigheden van Nederland verkennen. Natuurlijk kan onze chauffeur stoppen bij typisch Nederlandse plekken zoals de Zaanse Schans, de Kaasmarkten in Alkmaar, Hollandse vissersdorpen, de Kinderdijk of de Keukenhof. Onderweg zal men met bewondering naar ons bijzondere polderlandschap kijken.

LimoTaxi biedt u diverse tours & sightseeing aan, eventueel met een extra gids of tolk. U kunt kiezen uit diverse pakketten of zelf uw wensen kenbaar maken. Wij zullen er alles aan doen om aan al uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Uiteraard kunnen wij u ook suggesties geven en u helpen de tour tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Geniet van comfort en stijl tijdens uw reis. Afhankelijk van de grote van het reisgezelschap wordt men in een luxe en comfortabele auto of minibus vervoerd. De voertuigen hebben veel beenruimte, heerlijke stoelen en bieden een uitstekend uitzicht.

Zakelijk vervoer

Onze chauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs en hebben jarenlange ervaring. De voertuigen die wij voor het zakelijk vervoer beschikbaar stellen zijn voorzien van alle gemakken en standaard voorzien van flesjes water, WIFI en 220V oplaadpunt. Ook bij zakelijk vervoer geldt voor LimoTaxi dat u onze verantwoordelijkheid bent als u instapt dus kunt u rekenen op de beste service die wij maar kunnen bieden. Indien u op regelmatige basis van onze voertuigen gebruik wilt gaan maken is het bij ons ook mogelijk hiervoor een vaste reductieprijs af te spreken.

Airport vervoer

Vanaf diverse vertrekplaatsen hebben wij vastgestelde scherpe tarieven voor zowel enkele reis als retour. Om gebruik te kunnen maken van deze speciale tarieven dient u in principe wel minimaal 8 uur van tevoren de rit te reserveren. Het betreft te allen tijde een privétaxi, dus geen combinatievervoer. 

Voordelen

 • 24/7 service, dus dag en nacht vervoer naar de luchthaven in binnen en buitenland.

 • Vaste en van te voren bekende prijzen per taxi, niet per persoon.

 • U wordt bij vertrek naar de luchthaven ruim op tijd opgehaald, zodat uw reis comfortabel kan beginnen.

 • Geen beroep hoeven doen op familie vrienden of kennissen.

 • Geen irritaties bij wegbrengers of ophalers in geval van wijzigingen van vertrek- of aankomsttijden.

 • De chauffeur laat u via tijdig weten hoe lang het nog duurt voordat hij arriveert.

 • Geen gesjouw met koffer of gedoe met overstappen of dergelijk ongemak.

 • Luxe voertuigen, u komt ontspannen en op tijd aan op de luchthaven.

 • U wordt voor de deur van de betreffende terminal afgezet, u hoeft niet te zoeken.

 • Uw taxichauffeur helpt u graag met het in en uitladen van uw bagage.

 • U heeft geen parkeerkosten, of brandstof kosten van wegbrengers of ophalers.

 • Geen risico van beschadigingen en/of diefstal, uw auto staat niet onbewaakt op een parkeerterrein.

 • Bij terugkomst houden wij vluchttijden precies in de gaten, geen wachttijd!

 • Vele jarenlange ervaring, kwaliteit en service staan voorop.

Zorgvervoer

Zorgvervoer betekent medisch noodzakelijk vervoer, bijvoorbeeld om een behandeling in het ziekenhuis te ondergaan of de huisarts of een fysiotherapeut te bezoeken.

Sinds 1 januari 2005 is de regelgeving omtrent zittend ziekenvervoer aangepast en geldt dat u alleen nog recht heeft op zorgvervoer in de volgende situaties: vervoer van en naar nierdialyse en chemo- of bestralingstherapie. Daarnaast als u rolstoelafhankelijk bent en geen aangepast vervoer heeft en/of wanneer u een visuele handicap heeft en u niet zonder begeleiding kunt reizen. En ten slotte voor een behandeling als gevolg van een langdurige ziekte of aandoening, waarvoor u langer dan 5 maanden minimaal 2 maal per week op zittend ziekenvervoer bent aangewezen en waarvoor de reisafstand meer dan 25 kilometer enkele reis of meer dan 1 uur enkele autoreistijd bedraagt (de zogenaamde hardheidsclausule). U kunt een aanvraag indienen voor vergoeding van zittend ziekenvervoer via het formulier ‘medische verklaring zittend ziekenvervoer’, die u kunt opvragen bij uw verzekeraar of uw huisarts. De huisarts moet het formulier ook ondertekenen.

Ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling. LimoTaxi heeft de omvang en het netwerk om dit vervoer namens diverse zorgverzekeraars te organiseren en verzorgen. Alle aanvragen voor vervoer komen binnen bij ons callcenter en voor de uitvoering worden LimoTaxi voertuigen ingeschakeld (personenauto’s, taxibusjes of rolstoelbusjes) of wordt samengewerkt met lokale vervoerspartners. De service voor de reiziger staat uiteraard altijd voorop.

Zorgvervoer op maat

Voor verschillende grote zorginstellingen regelt LimoTaxi het vervoer van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen die extra zorg nodig hebben. De chauffeurs van LimoTaxi hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn ervaren in de omgang met deze doelgroepen. De dagelijkse regievoering en uitvoering van het vervoer naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang en medische kinderdagverblijven wordt door ons volledig gecoördineerd. Omdat voor deze doelgroep vaak rust, duidelijkheid en structuur zeer belangrijk zijn, zorgen wij ervoor dat er vaste chauffeurs worden ingepland en dat de voertuigen vanzelfsprekend volledig zijn aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de reiziger.

Rolstoelvervoer

Indien u rolstoelafhankelijk bent en toch mobiel wenst te blijven, dan kunt u gebruik maken van de rolstoeldiensten van LimoTaxi. Door de jarenlange ervaring, goed geschoold personeel en moderne voertuigen is ons bedrijf in staat u op een comfortabele en verantwoorde wijze in uw rolstoel te vervoeren. Dit vervoer wordt verzorgt met speciaal daarvoor ingerichte rolstoeltaxi’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste vastzet methodes.

Onze moderne rolstoelbussen zijn allen uitgevoerd met de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR). In de Code VVR staan wettelijke bepalingen en worden richtlijnen gegeven ter vergroting van de veiligheid van het besloten collectief vervoer van mensen in een rolstoel.

Groepsvervoer

LimoTaxi heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist in specialistisch groepsvervoer. U kunt dan denken aan de gehandicaptenzorg, ziekenzorg, maar ook aan het vervoer van scholieren. Wij werken voor diverse zorginstellingen, stichtingen en gemeenten. 

Er wordt door de overheid flink bezuinigd op onder andere de AWBZ. Dit vraagt om een andere kijk op vervoer. Wij kunnen als geen ander meedenken met onze klant en zo maatwerk leveren tegen een scherp tarief. Wij streven naar efficiënt vervoer tegen zo laag mogelijke kosten.

Ook voor nationale en internationale groepsreizen kunt u bij ons terecht, zoals schoolreizen of vervoer van en naar concerten.

Koeriersdiensten

LimoTaxi beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben zijn wij in staat om snel en tegen aantrekkelijke prijzen documenten en pakketten te vervoeren. 

Verschillende vormen van koeriersdiensten en pakketvervoer worden gehanteerd. Dit zijn directe en indirecte diensten.

Zo zijn er: de directe diensten; het pakket wordt zo spoedig mogelijk opgehaald en direct doorgebracht naar de bestemming. En de indirecte diensten; hier wordt het pakket voor een bepaalde tijd opgehaald en afgeleverd. De tweede vorm, de indirecte dienst, is uiteraard goedkoper.

 

Taxiverhuur

Via LimoTaxi kunt u voor een periode van 48 maanden een nieuwe en compleet ingerichte en goedgekeurde taxi huren inclusief Boord Computer Taxi en Allrisk verzekering. Na afloopt van die periode kunt u het voertuig overnemen voor €1,-.
Starters en chauffeurs met negatieve BKR registratie zijn ook welkom.

 • Geen voorfinanciering van de BPM.
 • Geen voorfinanciering van de BTW.
 • 3 maandtermijnen borg dienen vooraf te worden aanbetaald (optioneel kan de borg met door LimoTaxi aangeboden omzet worden verrekend).
 • Looptijd 48 maanden met een slottermijn van €1,-.
 • Alleen nieuwe auto’s uit het E of F segment, zoals Mercedes E-klasse, S-klasse, V-klasse, Sprinter, etc. (op dit moment nog geen elektrische auto’s).
 • Alleen nieuwe voertuigen die worden aangeboden en ingekocht door LimoTaxi (geen mogelijkheid om eigen voertuig of 2e hands voertuigen te selecteren en te financieren).
 • Optioneel: Voorfinanciering van Taxi bedrijfsvergunning voor ZZP’er.

Wij maken gebruik van merken en modellen die veel in de taxi en limousine branche worden gebruikt. Denk hierbij aan Mercedes (E, S, V-klasse en Vito), BMW (5 & 7 serie), Volvo (S90 & V90), Audi (A6 & A8), VW (Passat, Transporter) enz. Het zijn de nieuwste voertuigmodellen en hebben minder dan 100 km op de teller.